Direct naar content

Extern aanbod

Scan_Marianne Eilander_202404191509

Beste discoganger,

Ook in 2024 organiseren Saam Welzijn, Kulturhus de Mozaïek en Thuis Lemelerveld een Chillpoint special. Chillpoint special is een disco voor mensen met een beperking. Op deze avonden wordt er vooral gedanst op de dansvloer onder begeleiding van de dj’s. De dj’s horen graag op welke muziek jij wil dansen. Daarnaast zijn er andere activiteiten mogelijk. Plezier maken en (nieuwe)vrienden ontmoeten staan op deze avonden centraal.

Data Chillpoint special tot en met de zomer zijn;

–          5 april 2024
–          24 mei 2024
–          28 juni 2024

Iedereen uit Lemelerveld en omstreken vanaf 14/15 jaar is welkom.
Je maatje/begeleider/ouder is ook welkom om jou deze avond te vergezellen.

De entree is € 2,- per persoon
Daarnaast zijn er muntjes te koop voor € 1,-. Het Kulturhus is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig.

Graag horen we via de mail / app of je komt. Alleen, met je vrienden, huisgenoten, met of zonder je maatje/begeleider/ouder.
Kom je alleen, laat ons dan weten of er bijzonderheden zijn waarbij wij jou bij kunnen ondersteunen.

We kijken er naar uit om je te zien bij Chillpoint special !

Contactpersoon: Anouk Haarman
Email: chillpointspecial@hotmail.com

Telefoonnummer: 06-12387907 (Thuis Lemelerveld)
locatie: Kulturhus de Mozaïek, Kroonplein 58 Lemelerveld

Zaterdag 8 juni 1.000 m Heroes Run

Inschrijven mogelijk tot 1 mei 2024 kosten 5 euro. Zie flyer.

Oudervereniging Balans

Gaat jouw kind niet naar school of dreigt jouw kind uit te vallen op school? Of is jouw kind ‘thuiszitter’ geweest? Kom dan naar de familiedag op zondag 9 juni bij Manege Groenewoude in Woudenberg. Ontmoet andere ouders van ‘thuiszitters’ en wissel ervaringen uit. Voor de kinderen die dat willen zijn er leuke activiteiten. Waaronder een paardrijles.
Programma:13.00 uur:Inloop met koffie, thee, fris en wat lekkers.13.30 uur:Rondleiding voor iedereen, met veulentjes kijken.14.00 uur:Activiteiten voor de kinderen. Groep 1 gaat paardrijden en krijgt een fotoshoot op het paard. Voor de andere kinderen zijn er leuke activiteiten zoals een puzzeltocht, dromenvanger maken, pony-poets-les, etc.15.30 uur:Pauzemoment met koffie, thee, fris en wat lekkers. Ondertussen kan er gekeken worden naar een demonstratie van ruiters van Manege Groenewoude.16.15 uur:Activiteiten voor de kinderen. Groep 2 gaat paardrijden en krijgt een fotoshoot op het paard. Voor de andere kinderen zijn er leuke activiteiten zoals een puzzeltocht, dromenvanger maken, pony-poets-les, etc.Ouders kunnen elkaar ontmoeten, natuurlijk de activiteiten van de kinderen bewonderen, met een VR-bril beleven hoe het is om hoogbegaafd te zijn, vragen stellen aan het team van Balans en Ouders & Onderwijs over passend onderwijs.17.30 uur:Buffet met patat, snacks en een drankje.18.00 uur:Afsluiting met uitdelen van de foto’s en een rozet voor de kinderen.Voor de kinderen die zich even willen terugtrekken is er een leeshoek en er zijn oud-Hollandse spelletjes.


TicketprijzenDeze familiedag wordt georganiseerd door Balans en Mama Vita. Als lid van Balans of Mama Vita kun je voor een speciale prijs deelnemen aan deze middag. De ledenprijs geldt voor alle gezinsleden.Ledenprijs:Kinderen 6 t/m 16 jaar met paardrijden: € 5,00 (€ 6,28 met servicekosten)Volwassenen: € 5,00 (€ 6,28 met servicekosten)Kinderen zonder paardrijden: € 5,00 (€ 6,28 met servicekosten)Niet-ledenprijs:Kinderen 6 t/m 16 jaar met paardrijden: € 15,00 (€ 16,56 met servicekosten)Volwassenen: € 15,00 (€ 16,56 met servicekosten)Kinderen zonder paardrijden: € 15,00 (€ 16,56 met servicekosten)


Wat krijg je tijdens de familiedag?Tijdens deze middag krijgt iedereen een drankje bij aankomst, tijdens de pauze en tijdens het eten. En het aangeboden eten en snacks.Deelname aan de aangeboden activiteiten, inclusief – voor de kinderen die dat willen – een paardrijles.Voor de kinderen een foto van zichzelf met paard en een rozet.Buiten deze momenten kan er op eigen kosten extra eten en drinken besteld worden in de kantine (graag ter plekke afrekenen).VOL = VOL. Dus wacht niet te lang met aanmelden!


Klik hier om je kaarten te bestellenLET OP! Bestel voor iedereen die komt een kaart. Voor kinderen die willen paardrijden moet een aparte kaart besteld worden. Ook zijn er aparte kaarten voor volwassenen die meekomen en voor kinderen die niet willen paardrijden. Bekijk de opties bij het aanmelden.


Wanneer: Zondagmiddag 9 juni 2024.Hoe laat: Inloop vanaf 13.00 uur. Start van de middag om 13.30 uur. Einde rond 18.00 uur.Adres: Manege Groenewoude, Ekris 38, 3931 PX Woudenberg.Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door het K.F. Hein Fonds

Kent u het blad VEINE?
Dit is een tijdschrift speciaal voor ouders met een kind  met (ernstige) meervoudige beperkingen.
Ze geven tips over bijvoorbeeld hulpmiddelen, opvoeding, spelletjes, ondersteunende mogelijkheden etc.
Een abonnement kost € 17,50 per jaar, dan krijgt u 4x het blad thuisgestuurd.
U kunt ook online kijken: Blader door Veine – Veine

Het Sprekende boek: 

Op de Twijn maken we al jaren gebruik van de website van Het Sprekende boek: daar worden prentenboeken voorgelezen, er is steeds meer keuze! Onlangs is het 500e boek er opgezet. Om dat te vieren kan iedereen een maand lang gratis kennis maken:
Ga naar de website: Het Sprekend Boek
Ga naar InloggenGebruikersnaam/ userID:   Aanbieding
Wachtwoord:                        500Boekjes!

Hier de link naar de Sprekende boek-Nieuwsbrief: Het 500ste boek toegevoegd aan Het Sprekend Boek (mailchi.mp)

NIEUW Frameschaatsen aanbod Bekijk hier de webversie

Sven Kramer Academy

Thialf: Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen
Mail: info@svenkrameracademy.nl |
Site: www.svenkrameracademy.nl

 

Impluz innovatie & preventie (Sociaal Wijkteam Zwolle)
steun voor kinderen met veel stress en spanning

‘Piep’zei de muis club  Zwolle (okt t/m dec 23) voor kinderen van 4-8 jaar

De Billy Boem club Zwolle (mei t/m juli 2024) voor kinderen van 8-12 jaar

Informatiebrief De Billy Boem club

 

 

Cruyff Foundation Open Dag

Op woensdag 25 september staat de Cruyff Foundation Open Dag weer voor de deur! Het Olympisch Stadion zal worden omgetoverd tot een echte sportarena waar je kunt kennismaken met verschillende sporten. Geniet van een optreden waar je vol enthousiasme kunt meezingen en dansen. Onze sportieve mascotte Cruyffie is natuurlijk ook van de partij, samen met onze ambassadeurs.Al eerder bij de Open Dag geweest? Dan weet je hoe ongelofelijk bijzonder dit evenement is voor jonge deelnemers én hun begeleiders. Nog nooit meegemaakt? Bekijk dan de aftermovie voor een impressie.

Dit evenement wil je echt niet missen!

Datum:                 Woensdag 25 september 2024Locatie:                Olympisch Stadion, AmsterdamTijd:                      12.00 – 16.30 uurMeer details over het programma en de sporten volgen later. Meld je nu aan via onderstaand formulier:

AANMELDEN >

 

 

1000031071

Hulp nodig?

Aanmelden

Liever bellen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur

038 453 55 06