Direct naar content

Taxipaspoort

In school zijn de onderwijsassistenten en leerkrachten op de hoogte van bijzonderheden van uw zoon/dochter en weten zij hoe te handelen bij een noodgeval. Voor het vervoer  van en naar school bent u echter als ouder/verzorger zelf verantwoordelijk.

Dagelijks worden veel leerlingen met een taxi naar school gebracht en weer opgehaald. Het is van belang dat dit vervoer zo veilig mogelijk gebeurt. Een goede samenwerking tussen ouders, verzorgers en taxibedrijf  is van groot belang.
We willen u wijzen op de mogelijkheid van het maken van een taxipaspoort op de onderstaande website: http://taxipaspoort.nl/

Het Taxipaspoort informeert chauffeurs over bijzonderheden van uw zoon/dochter zoals: epilepsie, ADHD, astma, of andere zaken waar ze rekening mee moeten houden. Zo kunnen ze in noodgevallen het juiste doen. Met de gegevens op het paspoort kan de chauffeur, indien nodig, direct contact opnemen met ouders of verzorgers.

U kunt een foto toevoegen, medische informatie vermelden en ook tips voor de omgang geven.

Het Taxipaspoort is niet verplicht, maar moet worden beschouwd als een hulpmiddel. Het is een van de stappen vanuit de taxisector en heeft als doel de kwaliteit van het leerlingenvervoer te verbeteren.

Hulp nodig?

Aanmelden

Liever bellen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur

038 453 55 06