Direct naar content

Nieuwe tandem

Door: Rob Fransen 12.09.2022

Door (wederom) een financiële bijdrage van het Johanna Kinderfonds hebben wij voor de zomervakantie een 2e elektrische tandem aan kunnen schaffen.

Het is leuke en gezonde manier van leerlingenvervoer voor o.a. groeps- en individuele stage, klassenuitjes, stadse vaardigheden. De tandems zijn Twijnbreed inzetbaar en worden dan ook door alle teams gebruikt. De eerste tandem heeft in een jaar tijd al ruim 1500 kilometer op de teller staan! De tweede tandem heeft inmiddels ook de eerste 200 kilometer afgelegd. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog vele kilometers meer zullen volgen!

Dank namens alle collega’s en leerlingen die met veel plezier gebruik maken van de tandems!

 

Hulp nodig?

Aanmelden

Liever bellen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur

038 453 55 06