Direct naar content

Kraamfeest op t Hengeveld College

Door: Eva van Aarle 20.03.2024

Het was weer eens wat anders. Geen check in bij de start van de (team)vergadering van vervolgonderwijs, maar beschuit met muisjes!

Het is voor een kleine school / uitstroomprofiel een enorme uitdaging om het onderwijsaanbod breed te houden. Om die reden konden onze BBL en KBL- leerlingen in de bovenbouw, tot dit schooljaar, alleen kiezen voor profiel Economie en Ondernemen.
Maar dat hield ons niet tegen! Ook onze leerlingen hebben recht op een keuze die aansluit bij hun interesses, kwaliteiten en toekomstdromen! 

Daarom besloot Georgette (docent Zorg en Welzijn), samen met een enthousiast projectteam (Ilona en Marieke) de uitdaging aan te gaan en het profiel Zorg en Welzijn verder te ontwikkelen.

En met resultaat, want na heel hard werken, kunnen we zeggen dat we komend schooljaar (hopelijk) onze eerste leerlingen mogen verwelkomen in het, voor ons nieuwe, profiel Zorg en Welzijn. Een grote stap dichterbij een divers, breder en inclusief onderwijsaanbod.

Reden voor een feestelijke opening dus! Sinds vorige week is er namelijk een babyhoek (inclusief twee babypoppen) toegevoegd aan het Zorg en Welzijnlokaal, dus hoe passend was het, om dit samen met het team te vieren en te genieten van beschuit met muisjes!

Eva van Aarle

Hulp nodig?

Aanmelden

Liever bellen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur

038 453 55 06